[IN DE KIJKER]_$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home

Luxe appartement in het Centrum van Genk te koop


'Iedereen Genkt', dat is de slogan die aantoont hoe veelzijdig en bruisend de stad is. De stad biedt naast een actieve winkelkern tal van recreatieve attracties zoals Bokrijk, de Kattevennen en het gebied C-mine, het vroegere mijnterrein. Centraal gelegen tussen Maastricht, Eindhoven, Antwerpen en Hasselt brengt deze plaats voor een ieder wat wils. De stad investeert en innoveert. Zo is het centrum vernieuwd met een vernieuwd stadhuis, een nieuw stadsplein en infra rondom voor een optimale bereikbaarheid en doorstroming. Middenin het centrum is de Residentie Stadsplein Zuid gelegen. Dit kwalitatieve hoogstaande complex ligt midden in het centrum, maar biedt optimale privacy en ruimte. Met onderin de Q-park parking Stadsplein en diverse winkels liggen de appartementen boven de begane grond. Hier is bovendien een prachtige gemeenschappelijke daktuin aangelegd.

INDELING
Gelegen aan de Dieplaan in het Residentiële complex Stadsplein Zuid biedt Steegmans Vastgoed thans een prachtig appartement te koop aan. Instapklaar met 3 slaapkamers, een riante living en complete leefkeuken. Bij de inrichting van dit appartement heeft men nergens op bespaard hetgeen zich uit in een hoogwaardig afwerkingsniveau, optimaal comfort en leefgenot. Bovendien beschikt het appartement over riante buitenruimte verdeeld over maar liefst 3 terrassen.

ENTREE
Via de Dieplaan komt u bij de entree van de residentie. Uw eigen parkeerplaats is gelegen in de Q-park parking 'Stadsplein' alwaar een lift u direct de residentie in brengt. Voor gasten en bezoekers is er eveneens de ingang aan de Dieplaan. Hier is het bellentableau met de brievenbussen en brengt de lift u naar de parkeergarage of de prachtige groene daktuin. 


APPARTEMENT
Via de lift komt u bij uw eigen entree met voordeur. De voordeur brengt u bij de entreehal (8,5 m2) van het appartement. Hier bevinden zich het gastentoilet (zwevend toilet met fonteintje), het vestiaire en een inbouw kastenwand. Vanuit de entree komt u in de riante living (47 m2) met halfopen leefkeuken (32 m2). Ook hier ervaart u direct de ruimtelijkheid en aangename sfeer van deze prachtige plek. De verdiepingshoge raampartijen rondom bieden volop lichtinval en een prachtig zicht op het centrum van Genk. 

KEUKEN
De compleet ingerichte leefkeuken voorzien van plavuizenvloer beschikt over een spoeleiland met volop kastruimte, een vaatwasser, dubbele spoelbak, en uitschuifbare eettafel waar u met 12 mensen aan kunt dineren. Bovendien is er een kastenwand met inbouwapparatuur zoals een koffieapparaat, koelkast - vriezer en combi-oven van Miele en een Boretti fornuis met dubbele oven. Naast de keuken is er de bijkeuken (6,5 m2) met de aansluiting voor de wasmachine en extra bergruimte.



LIVING
De living voorzien van parketvloer beschikt over een wand met inbouwkasten alwaar een bargedeelte is voorzien alsook een bureelgedeelte. Ook hier bieden verdiepingshoge ramen volop lichtinval evenals prachtig zicht op de stad en het groen van de daktuin van de residentie. Er zijn 2 dakterrassen: 1 aan de zijde van de daktuin voor de ochtendzon en het riante dakterras aan de zijde van het stadsplein. Extra sfeer biedt de inbouw gashaard. 



DAKTERRAS
Vanuit de living komt u via openslaande deuren op het riante dakterras (100 m2). Hier is volop ruimte met een gedeelte voor een eettafel en een gedeelte om te zonnen.



SLAAPGEDEELTE
Aan de andere kant van de entreehal komt u in het slaapgedeelte dat over 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikt met een luxe Mastersuite (35 m2). De eerste slaapkamer (11 m2) is middels de eerste badkamer (douche en wastafelmeubel) verboden met de tweede slaapkamer (8 m2). De Mastersuite beschikt over een slaapgedeelte grenzend aan het derde dakterras voorzien van sauna. Hiernaast is er een open badkamer met ligbad (whirlpool) en dubbele wastafelmeubel. Hiernaast is er een royale dressing (6 m2) voorzien van inbouwkasten, een separate inloopdouche en het tweede toilet. 

BIJZONDERHEDEN
- servicekosten € 156,- per maand
- Bouwjaar 2009
- Volledig gerenoveerd en instapklaar
- Voorzien van inbouwkasten en -verlichting
- Voorzien van airco
- Zowel vloerverwarming als radiatoren

Indien u graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 089/20 30 40

$show=home

$show=/p/panden-in-de-kijker.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=two$au=0$cm=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws.html

$show=/p/tips-advies.html$type=grid$c=14$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,5,in de kijker,84,nieuws,69,nieuwsbrief,3,tips,78,
ltr
item
Steegmans Vastgoed | Blog: Luxe appartement in het Centrum van Genk te koop
Luxe appartement in het Centrum van Genk te koop
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaT9Tph8-twwbgWjUxizh_XDlBwquO-8H4p3CgkUuUJKfd8INLTC_MMqElrDfB9WyYxZ9NgNaRjBW-LnednG4vRNYDL-NMYFh9VDBqw5lFqI_mmyi31xevupQfKiSxt-ZW4z_5qLxC82M/s640/1635.RVF_5988.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaT9Tph8-twwbgWjUxizh_XDlBwquO-8H4p3CgkUuUJKfd8INLTC_MMqElrDfB9WyYxZ9NgNaRjBW-LnednG4vRNYDL-NMYFh9VDBqw5lFqI_mmyi31xevupQfKiSxt-ZW4z_5qLxC82M/s72-c/1635.RVF_5988.jpg
Steegmans Vastgoed | Blog
https://blog.steegmans.be/2019/09/luxe-appartement-in-het-centrum-van.html
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/2019/09/luxe-appartement-in-het-centrum-van.html
true
3611724159371698886
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy