[IN DE KIJKER]_$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home

Prachtige villa in Rekem te koop


Niet voor niets dat Oud-Rekem werd uitgeroepen tot 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' en men hier graag woont. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d'Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Aangenaam recreëren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Strategisch gelegen bij de uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken.  

Op loopafstand van de dorpskern van Rekem, zeer nabij het centrum van Maastricht en prachtig groen omgeven ligt de Leon Hermanslaan.

INDELING
Openheid, geweldige lichtinval en optimale ruimtebeleving zijn de elementen die deze luxe villa haar aangename karakter geven. Met oog voor detail en afwerking biedt deze veelzijdige woning, gelegen op een van de mooiste plekken van Rekem, u comfort, privacy, veiligheid en weldaad. Grote raampartijen geven een uiterst aangenaam contact met de omgeving en middels schuifpuien is er een dynamische ruimtecreatie mogelijk. De villa is zeer goed gesitueerd in de weidse groene omgeving en biedt zicht op het statige kasteel d’Aspremont-Lynden in Oud-Rekem. Door toepassing van bijzondere en natuurlijke elementen is deze villa uniek om stijlvol en comfortabel te leven in rust en ruimte nabij het stadscentrum van Maastricht. 

BEGANE GROND  
Zowel de doorzon living met doorgelegde hardstenen vloer met vloerverwarming, design-gashaard en semi-open werkruimte alsook de complete luxe keuken (Miele) met alu-werkbladen en diverse apparatuur hebben prachtig zicht op de aangelegde tuin met verwarmd zwembad en diverse terrassen. Op de begane grond is tevens een ruime bijkeuken en toegang naar de inpandige ondergelegen garage en kelderruimtes. Er is een ruime open hal met gastentoilet en garderobe. Hiernaast is er de stijlvolle Mastersuite gelegen met eigen open badkamer (vrijstaand ligbad, inloop regendouche en wastafelmeubel).  

SOUTERRAIN
Vanaf de straatkant komt u bij de inpandige garage die met een elektronische sectionaalpoort ruimte biedt aan 2 auto’s. Hiernaast zijn er diverse kelderruimtes en de technische ruimte van de woning.

1E VERDIEPING 
Op de verdieping is er een royale overloop die toegang biedt tot de 4 ruime slaapkamers, een separaat toilet en een tweede luxe uitgeruste badkamer (ligbad met whirlpool, douche en wastafelmeubel).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte: 316 m2 + 194 m2 souterrain  
- Perceeloppervlakte: 2.654 m2  
- Geavanceerde energievoorziening (zonnepanelen en warmtepomp)
- Energieneutraal  
- Hoogwaardige aluminium kozijnen
- Dubbele isolerende beglazing en gedeeltelijk extra zonwerende beglazing  
- Vloerverwarming  
- Alarminstallatie  
- Volledig onderkelderd met ruime garage

EPC
Certificaat beschikbaar: ja
Unieke Code: 20170713-0001978190-1
Kengetal (KW / m²): 100

Wenst u een bezichtiging? 
Bel gerust naar het nummer 089/20 30 40 of mail naar info@steegmans.be


https://www.steegmans.be/nl/te-koop/woning/rekem-3621/1327

$show=home

$show=/p/panden-in-de-kijker.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=two$au=0$cm=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws.html

$show=/p/tips-advies.html$type=grid$c=14$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,5,in de kijker,84,nieuws,69,nieuwsbrief,3,tips,78,
ltr
item
Steegmans Vastgoed | Blog: Prachtige villa in Rekem te koop
Prachtige villa in Rekem te koop
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkPiTa9PwDZSSMZURro617kgrKhWD92gDKgJyxWe-BNAtxj9PfIxalG9vhgcMtoAWwItgO0UeQKPcEUpVVGnDxcXMAb-f0c2DGfirEluh5YEuSUlioi9qQ9-M-Ip6h7cuI4G9KVszncUM/s640/1327.Rekem__Leon_Hermansstraat_641.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkPiTa9PwDZSSMZURro617kgrKhWD92gDKgJyxWe-BNAtxj9PfIxalG9vhgcMtoAWwItgO0UeQKPcEUpVVGnDxcXMAb-f0c2DGfirEluh5YEuSUlioi9qQ9-M-Ip6h7cuI4G9KVszncUM/s72-c/1327.Rekem__Leon_Hermansstraat_641.jpg
Steegmans Vastgoed | Blog
https://blog.steegmans.be/2019/08/villa-in-rekem-te-koop.html
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/2019/08/villa-in-rekem-te-koop.html
true
3611724159371698886
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy