[IN DE KIJKER]_$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home

Residentieel vastgoed te koop nabij Maaseik - Weert - Eindhoven - Maastricht


De prachtige villa is gelegen op een riant perceel (circa 10.000 m2) dat perfect is ingericht als tuinpark met vijver, tuinhuis en diverse zeer exclusieve bomen, planten en bloemperken. De villa (woonoppervlakte 975 m2) is uitstekend op het perceel gesitueerd met een eigen ingang en optimale privacy. Met oog voor detail en uiterste zorg voor sfeer en comfort zijn hoogwaardige materialen toegepast. De bouwkundige staat is zeer goed.

VILLA - BEGANE GROND
Vanaf de Weertersteenweg verschaffen de elektronische toegangspoort en looppoort met video intercom u toegang tot de groen omheinde private parking en aangelegde voortuin. Hier zijn 6 parkeerplaatsen gelegen evenals de toegang tot de inpandige garage (2 plaatsen) met elektronische sectionaalpoort. Tevens bereikt u vanuit de parking de zijkant met een separate toegang naar de villa en de idyllische doorgang naar de parktuin achter de villa. Bij de statige dubbele entreedeur heeft u zicht op het buxuspark. Deze entree leidt u naar de verdiepingshoge hal, de centrale ruimte in de villa, met ingebouwd vestiaire en het gastentoilet. De begane grond is grotendeels voorzien van een door gelegde tegelvloer en gedeeltelijke sisal tapijt. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming. De gehele woning is bovendien voorzien van hoogwaardig interieurwerk evenals een lichtplan met vaste lichtpunten en diverse inbouwspots. 

KEUKEN
Vanuit de entreehal komt u in de complete luxe keuken (38 m2) in landelijke stijl met granieten werkblad voorzien van diverse inbouwapparatuur en volop kastruimte. Ook is er een eetgedeelte met openslaande deuren naar het terras met een prachtig zicht op de aangelegde en uitstekend onderhouden parktuin. De naastgelegen bijkeuken (15 m2) beschikt over een keukenblok en de witgoedaansluitingen bij het uiteinde van de waskoker. De bijkeuken biedt toegang tot het overdekte gedeelte van het terras dat voorzien is van terrasverwarming. 

PARKTUIN
De villa en de naastgelegen woning zijn perfect gesitueerd op het omheind domein van 10.000 m2 dat zeer fraai is aangelegd als parktuin met exclusieve aanplantingen, diverse terrassen en een grote zwemvijver met fontein en loopbrug. Ook is er een ingericht zitpaviljoen met vlonder aan het water, zijn er prachtige wandelpaden en diverse terrassen. De gehele parktuin geniet van een hoge privacy door de aard en vorm van de volwassen groene hagen en bomen.

LIVING
De riante L-vormige living (118 m2) met schuifdeuren ensuite, 2 allesbranders en diverse inbouwkasten en interieurwerk geven deze prachtige villa ook hier een optimale allure en sfeer. Er is een zitgedeelte (40 m2), welke thans is ingericht als TV-kamer met openslaande deuren naar het terras en prachtig zicht op de tuin. Hiernaast is er de salon (40 m2), met , met erker en diverse raampartijen voor een prachtig zicht op het buxuxpark en de tuin. Hiernaast is het eetgedeelte (38 m2) dat ook vanuit de entreehal te bereiken is evenals door de openslaande binnendeuren vanuit de keuken.

BUREEL
Vanuit de entreehal komt u eveneens bij de ruimte die thans is ingericht als kantoor met vergaderfaciliteit. Ook hier zorgt hoogwaardige interieurbouw voor een optimale ruimtebeleving en sfeer. De vele ramen zorgen voor een aangenaam contact met de tuin. Het bureel is eveneens via de separate ingang met overloop aan de zijkant van de woning te bereiken.

SOUTERRAIN
Onder de gehele woning bevindt zich het souterrain dat uit verschillende ruime compartimenten bestaat en via twee toegangen bereikbaar is. Zowel inpandig als ook uitpandig via een separate entree aan de zijkant van de woning waardoor het souterrain ook eenvoudig als grote praktijkruimte is in te richten. Het souterrain bestaat onder andere uit 4 ruimtes, die thans zijn ingericht als wellness- en relaxruimtes. Zo vindt u hier de bioscoopruimte (33 m2) met zicht op de tuin en voorzien van rolluiken, de fitnessruimte (30 m2) en het saunalandschap (27 m2) voorzien van sauna, infraroodsauna en jacuzzi met stoomdouche. Ook is er een badkamer (4,5 m2) voorzien van wastafel, toilet en douche. Via de gang in het souterrain komt u in het andere gedeelte van het souterrain. Dit gedeelte bestaat nog eens uit 3 ruimtes en is tevens te bereiken via de trap in de entreehal. Hier bevindt zich de provisieruimte (28 m2), de wijnkelder (40 m2) met gewelvenplafond en een derde riante (praktijk)ruimte (118 m2).

1E VERDIEPING
Via de trap in de entreehal komt u op de ruime L-vormige overloop die een rijk zicht geeft op de entreehal in een optimale ruimtelijkheid. Hieraan bevinden zich 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 dressings, 1 berging, 1 waskamer met de waskoker en de toegang naar de zolder. De mastersuite (100 m2) beschikt over een eigen balkon (8,5 m2) met een prachtig zicht op de tuin. Grote raampartijen met gedeeltelijk screens en gedeeltelijk rolluiken rondom zorgen voor een optimale lichtinval en maximale rust en privacy. In de mastersuite zijn er de 2 ruime dressings (18 m2 + 30 m2) voorzien van inbouwkasten, daglampen en spiegels. Ook is er ensuite de luxe complete badkamer (20 m2) met douche, ligbad, dubbele wastafel, kaptafel en separaat toilet. 

Van de overige 4 ruime slaapkamers (13,5 m2, 12,5 m2, 25 m2 en 27 m2) beschikken de grootste 2 slaapkamers beiden over een inpandig balkon (4 m2).. De ruime 3e badkamer (16 m2) van deze woning is met marmer bekleed en beschikt over een ligbad, toilet, wastafelmeubel en douche. De gehele bovenverdieping is voorzien van vloerbedekking.

ZOLDER
Via een vaste trap komt u op de volledig geïsoleerde zolderruimte/bergzolder alwaar zich tevens de c.v.-installatie en de airconditioning bevindt.

BIJZONDERHEDEN
Inclusief meubels en vitrage

Vraagprijs: € 795.000,- k.k.*
(*de vraagprijs betreft het de hoofdvilla met de parktuin. Desgewenst is het mogelijk om bij dit de naastgelegen woning* erbij te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden)

*NAASTGELEGEN WONING
Eveneens beschikt dit uniek object over een separate vrijstaande woning met eigen inrit en eigen entree. Deze woning, bestaande uit 2 verdiepingen, kan nog naar believen worden ingericht daar er nog geen binnenwanden zijn geplaatst. Wel zijn hiervoor alle voorzieningen getroffen zoals afvoeren, aansluitpunten en loze leidingen. Deze ruimte was tot voor kort in gebruik als atelier maar kan evengoed ook als praktijkruimte of kantoor worden ingericht.

https://www.steegmans.be/nl/te-koop/woning/kinrooi-3640/1518

$show=home

$show=/p/panden-in-de-kijker.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=two$au=0$cm=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws.html

$show=/p/tips-advies.html$type=grid$c=14$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,5,in de kijker,84,nieuws,69,nieuwsbrief,3,tips,78,
ltr
item
Steegmans Vastgoed | Blog: Residentieel vastgoed te koop nabij Maaseik - Weert - Eindhoven - Maastricht
Residentieel vastgoed te koop nabij Maaseik - Weert - Eindhoven - Maastricht
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRRT524zPl6RyDSUeqlDOrg_Fs2VvSOZpOoyUmNWqMIcVVyWCh8klR7bqz0iIHMiQ9eWiU7OeOoKhHE3hQ4U-nAvu-FyYNT91btfvnfT3qKUPZIODxpQjT_38pb0Juu_ICoG_ZAAm2icI/s640/1518.Kinrooi__Weertersteenweg_294109.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRRT524zPl6RyDSUeqlDOrg_Fs2VvSOZpOoyUmNWqMIcVVyWCh8klR7bqz0iIHMiQ9eWiU7OeOoKhHE3hQ4U-nAvu-FyYNT91btfvnfT3qKUPZIODxpQjT_38pb0Juu_ICoG_ZAAm2icI/s72-c/1518.Kinrooi__Weertersteenweg_294109.jpg
Steegmans Vastgoed | Blog
https://blog.steegmans.be/2019/05/residentieel-vastgoed-te-koop-nabij.html
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/2019/05/residentieel-vastgoed-te-koop-nabij.html
true
3611724159371698886
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy