[IN DE KIJKER]_$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home

Villa in Kanne te koop


Middenin Kanne, op loopafstand van het plein met terrassen, een school, de watermolen aan de Jeker en het wandelgebied is de zeer rustige straat Boys gelegen. Aan deze Boys, tegenover de Jeker en op steenworp afstand van Chateau Neercanne biedt SmartProperty Immo & Projectontwikkeling deze vrijstaande woning aan gelegen aan Boys 6, 3770 Riemst - Kanne. Het betreft een instapklare woning met volop licht, gelegen in het groen en met tal van mogelijkheden. 

INDELING
Deze vrijstaande woning met 3 verdiepingen heeft een separate garage met ruime berging en aangenaam gesitueerde tuin met zwembad. Op de begane grond is er de riante living met halfopen moderne complete keuken met bijkeuken. Hiernaast is er een separate grote bureauruimte en separate wasruimte. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan de mastersuite met eigen balkon, dressing en badkamer. Hiernaast bevindt zich op de verdieping de 2ebadkamer, het toilet en de toegang tot een ruime zolder met 4eslaapkamer met eigen douche. Kortom: een complete woning, gelegen in het groen met maximale privacy en ruimte! 

BEGANE GROND (175 m2)
Gelegen aan een doodlopende weg en tegenover de Jeker is deze woning het laatste gelegen waardoor volop privacy en rust een garantie is. Voor de woning is er vrij zicht en ruim plaats voor meerdere auto’s. Via de oprit aan de zijkant van de woning komt u bovendien bij de achtergelegen garage waar naast veel bergruimte plek is voor 2 auto’s. 

ENTREE
De centrale hal (11,5 m2) van de woning leidt u naar het gastentoilet (modern zwevend closet met fonteintje). 

KANTOORRUIMTE
Vanuit de entree komt u in de ruimte (28 m2) die thans is ingericht als kantoorruimte, maar evengoed als slaapkamer, praktijkruimte of extra woonruimte kan worden benut middels de openslaande deuren naar de living.

LIVING MET KEUKEN 
Vanuit de centrale hal komt u via openslaande glazen deuren in de riante living (90 m2) welke naar achter gericht is. Er is thans een gedeelte salon met gashaard en een eetgedeelte dat grenst aan de halfopen keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Achter de keuken is er de bijkeuken en een wasruimte.

De volledige living is voorzien van diverse raampartijen en schuifpuien waardoor er een uiterst aangenaam contact is met de achtergelegen tuin. De gehele benedenverdieping is voorzien van een doorgelegde granieten vloer.

TUIN
De aangelegde en uiterst onderhoudsvriendelijke tuin is volledig achter de woning gelegen waardoor deze een optimum kent in privacy, rust en ruimte. Grenzend aan de woning met een gedeelte overkapt is het grote zonneterras gelegen met verwarmd zwembad. 

1EVERDIEPING (120 m2)
Vanuit de entree leidt de trap u naar de T-vormige overloop op de 1everdieping welke u aan de ene kant leidt naar de Mastersuite met badkamer en dressing en aan de andere kant naar de 2eslaapkamer (23 m2) met eigen dressing (8 m2) met inbouwkasten en doorloop naar de luxe badkamer met wastafelmeubel, ligbad en douche. Er is een 3eslaapkamer (17 m2), een separaat toilet en de vaste trap naar de zolder.

MASTERSUITE
De Mastersuite (22 m2) beschikt over een eigen dressing (14 m2) en complete badkamer (16 m2) met wastafelmeubel met dubbele wasbak, inloopdouche, ligbad, toilet en bidet. Middels de schuifpui komt u op het dakterras bij deze kamer.

ZOLDER (m2)
Via de vaste trap komt u op de zolder welke in 2 ruimtes is verdeeld. Het voorportaal biedt veel extra opbergruimte aan de woning of kan eveneens als extra ruimte worden ingericht. Achtergelegen is er de 4eruime slaapkamer (m2) met eigen wastafelmeubel en douche.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 2003
- Instapklaar en goed onderhouden
- Woonoppervlakte: 315 m2
- Inhoud woning:
- Perceeloppervlakte: 795 m2
- Isolatie: dubbelglas en kunststof kozijnen
EPC: 207 kWh/m2
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

$show=home

$show=/p/panden-in-de-kijker.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=two$au=0$cm=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws.html

$show=/p/tips-advies.html$type=grid$c=14$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,5,in de kijker,84,nieuws,69,nieuwsbrief,3,tips,78,
ltr
item
Steegmans Vastgoed | Blog: Villa in Kanne te koop
Villa in Kanne te koop
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgY9IuvdTT85WO05dKjAItfXjrl2ir3qKVYon8NBn3nioHjMwwzy4oqC0a55l3qfRfsnsIpBzQa_qAo4p-nPxN1a0OxUqmqJPW8e6TiU2SJLUuq9PsMjsgLCwUAzwkCBDQmRL9Jf0lASpk/s640/1526._RVF5208.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgY9IuvdTT85WO05dKjAItfXjrl2ir3qKVYon8NBn3nioHjMwwzy4oqC0a55l3qfRfsnsIpBzQa_qAo4p-nPxN1a0OxUqmqJPW8e6TiU2SJLUuq9PsMjsgLCwUAzwkCBDQmRL9Jf0lASpk/s72-c/1526._RVF5208.jpg
Steegmans Vastgoed | Blog
https://blog.steegmans.be/2019/03/villa-in-kanne-te-koop.html
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/2019/03/villa-in-kanne-te-koop.html
true
3611724159371698886
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy