[IN DE KIJKER]_$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home

De mooiste villa's van Vlaanderen

 


Neem samen met ons een kijkje naar de mooiste villa’s in Vlaanderen. Uit elke provincie kozen we 2 villa’s die ons een “wauw”-gevoel gaven. Heb je interesse in één van deze panden? Neem dan zeker contact op met de verkoper van de woning want ze zijn nog beschikbaar!

Deze lijst is gebaseerd op de persoonlijke mening van de redactie. Er zijn natuurlijk tal van andere prachtige villa’s te vinden in Vlaanderen.

Antwerpen

Gelegen in een rustige wijk in Kontich, vinden we de eerste villa uit onze lijst. Het pand dateert uit 1973, maar werd enkele jaren geleden helemaal vernieuwd. De blikvangers van deze woning zijn de prachtige leefruimte en de luxueuze badkamer op de eerste verdieping. Ook het grote perceel waarop de woning is gelegen, biedt tal van mogelijkheden. Er is voldoende plaats voor een moestuin en er is al een fruitgaard aanwezig! Deze recent vernieuwde villa kan je aankopen voor €779.000.

Ook in Sint-Katelijne-Waver wacht een mooie villa op een nieuwe eigenaar. Voor €885.000 koop je hier een knappe gerenoveerde hoeve met 4 slaapkamers. Wie op zoek is naar rust, zal ze hier zeker vinden. Met een terrein van maar liefst 2.762 m² moet je je geen zorgen meer maken over luide buren. Binnen is het gezellig vertoeven in de ruime living met open haard. Het aanwezige zwembad, de jacuzzi en de infraroodsauna zorgen dan weer voor een zalig vakantiegevoel.

Limburg

Deze unieke villa in Pelt trok onze aandacht omwille van haar bijzondere woonvorm. Als de buitenkant van de woning jouw ogen al doet fonkelen, zal de binnenkant je zeker verbazen! Binnen een woonoppervlakte van maar liefst 640 m² vinden we een veelheid van kamers die stuk voor stuk prachtig werden afgewerkt. De grote tuin werd volledig aangelegd, omheind en is voorzien van een gezellig terras. Op elk moment van de dag kan je hier heerlijk vertoeven met de nodige privacy. Het prijskaartje voor deze unieke architecturale villa bedraagt €695.000.

Als we 1 woord moeten gebruiken om deze villa in Zutendaal te omschrijven, dan is dat: modern. Zowel binnen als buiten heeft deze woning een strakke look. Niet enkel de keuken, leefruimte, badkamers en slaapkamers zijn modern ingericht, maar zelfs de garage is piekfijn in orde. Grote troef van deze woning zijn ongetwijfeld de grote raampartijen die de leefruimte verbinden met de tuin. Voor deze villa tel je zo’n € 624.900 neer.

Vlaams-Brabant

Deze villa uit Baal straalt gewoonweg charme uit. Via een dubbele toegangsdeur kom je vanuit de inkomhal binnen in een prachtige open leefruimte, waar een gezellig haardvuur voor je brandt. Aansluitend vind je een eethoek en een ruime keuken met alles erop en eraan. Op de eerste verdieping vind je maar liefst 6 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met een eigen badkamer en dressing. De tuin is volledig omringd en voorzien van een zuid-georiënteerd zonneterras. Heb je interesse? De vraagprijs voor deze stijlvolle villa bedraagt €780.000.

Misschien was het het blauwe varken in de tuin of misschien was het toch de uitzonderlijke architectuur van deze villa in Bierbeek die onze aandacht trok. De slangachtige, kronkelige vorm van deze woning is immers niet alledaags te noemen. Kijk maar eens naar deze afgeronde keuken! Ook de tuin van maar liefst 5.200 m² mag er zeker zijn. Voor deze unieke villa betaal je zo’n €719.000.

Oost-Vlaanderen

Op naar Ophasselt dan, waar dit indrukwekkende landhuis te koop staat voor €549.000. De woning werd gebouwd rond 1956 en werd door de jaren heen erg goed onderhouden, waardoor ze instapklaar is. We vinden er 4 slaapkamers, een ruime living, een aparte eetkamer, een bureauruimte, een badkamer en een volledig ingerichte keuken met een mooi zicht op de tuin. In die tuin kan je ook genieten van een een mooie, aangelegde vijver.

Van een ietwat traditioneel landhuis gaan we verder met een super strakke woning in Maldegem. Strakke lijnen zijn hier de norm en zijn doorgetrokken van de leefruimte naar de keuken en tot in elk van de 3 aanwezige slaapkamers. Het grote pluspunt aan deze woonst zijn de grote ramen aan de achterzijde. Deze zorgen voor ontzettend veel natuurlijke lichtinval en geven aansluiting op de ruime, omheinde tuin. Voor €640.000 kan deze villa de jouwe worden!

West-Vlaanderen

Of wat dacht je van een pastorijwoning in Westende? Dit uniek pand met authentieke elementen werd recent volledig vernieuwd. De binnenkant van de woning straalt gezelligheid uit. Vanuit de leefruimte en de keuken heb je een prachtig zicht op de grote tuin. Maar misschien nog wel het grootste pluspunt is de ligging nabij het strand. Voor €749.000 kan je deze woning op de kop tikken. Een uitstekende deal voor mensen die willen genieten van een tweede verblijf of een investering om te verhuren!

En last but not least, deze magnifieke villa is gelegen langs de Damse Vaart in Brugge. Tijdens een koude dag kan je in de leefruimte aangenaam relaxen aan de open haard. Op een warme dag kan je dan weer genieten van de zon in de zuid-gerichte tuin. Naast de leefruimte vinden we op het gelijkvloers nog een eetkamer en een moderne keuken terug. Op de bovenverdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De uitgestrekte tuin bestaat voornamelijk uit gazon en is omringd door struikgewas en bomen. Kortom, een oase van rust vlakbij het bruisende centrum van Brugge. Het prijskaartje? €748.000 .

 Bron: Zimmo

$show=home

$show=/p/panden-in-de-kijker.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=two$au=0$cm=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws.html

$show=/p/tips-advies.html$type=grid$c=14$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,5,in de kijker,84,nieuws,69,nieuwsbrief,3,tips,78,
ltr
item
Steegmans Vastgoed | Blog: De mooiste villa's van Vlaanderen
De mooiste villa's van Vlaanderen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju-WpgF9BzwnQ_0E3RP6-4QhFqcKOkLAMtijRFhqCrEopRQ_ygroaBqUKdB5vrDRNqGEiD3CytDGETTwxJlgQmrfVj_Q8Za2Q27ru6dBnlUsEejEne9hujOnzvvW76TcE_nzzNA4SHG5o/w625-h299/mooiste-villa-702x336.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju-WpgF9BzwnQ_0E3RP6-4QhFqcKOkLAMtijRFhqCrEopRQ_ygroaBqUKdB5vrDRNqGEiD3CytDGETTwxJlgQmrfVj_Q8Za2Q27ru6dBnlUsEejEne9hujOnzvvW76TcE_nzzNA4SHG5o/s72-w625-c-h299/mooiste-villa-702x336.jpg
Steegmans Vastgoed | Blog
https://blog.steegmans.be/2020/09/de-mooiste-villas-van-vlaanderen.html
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/
https://blog.steegmans.be/2020/09/de-mooiste-villas-van-vlaanderen.html
true
3611724159371698886
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy